KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Nadır Ortaokulu

İLDE 1. OLDUK, ÖDÜLÜMÜZÜ ALDIK

Yeşilayın, Milli Eğitim Bakanlığıyla imzaladığı protokol kapsamında bağımlılığı konu alan Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek adlı yarışmada Okulumuz Türkçe öğretmeni Mehmet Emin Yıldız 'ın hazirlamış olduğu 7- A sınıfı öğrencimiz Muhammed Mithat Özdemir'in canlandırdığı kısa film görsel kategoride il birincisi olmuştur.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Kahraman ve Yeşilay İl Başkanı Sayın Mustafa Edip Çelik'in katıldığı ödül töreninde Okulumuz öğrencisi Muhammed Mithat Özdemir 5 bin TL para ödülü ile ödüllendirilmiş ve başarı belgesi almıştır.

Bu çalışmamız 24 Mayısta İstanbulda yapılacak olan Türkiye geneli final yarışmasında görsel kısa film, kategorisinde ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

TİYATRO OYNUMUZU İLÇE PROGRAMINDA SAHNELEDİK.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz tiyatro topluluğunun hazırlamış olduğu Yıkılmaz Kale Çanakkale adlı tarihi tiyatro oynumuzu ilçe programında sahneledik.

Bu günlerimizi borçlu olduğumuz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ SÖZLÜK TASARIMI YARIŞMASINDA İLÇEDE 1. OLDUK.

Ock

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TİYATROYLA OYNUYLA CANLANDIRDIK.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında Afşin Kaymakamlığımızın himayelerinde Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla Nadır Ortaokulu Tiyatro Topluluğu olarak "ASIRLIK EMANET CUMHURİYET " adlı tiyatro oynunu İlçe programında sahneledik.

Ock

İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİNİ TİYATROYLAA KUTLADIK.

İlköğretim kutlamaları etkinlikleri kapsamında okulumuz tiyatro topluğunun hazırlamış olduğu ŞAİR EVLENMESİ adlı tiyatro oynu saaahnelendi.

GENÇLER ARASI TİYATRO YARIŞMASINDA İLDE 3. OLDUK

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NIN düzenlemiş olduğu " Gençler Arası Tiyatro Yarışmasında" Kahramanmaraş Geneli Yapılan 13- 25 Yaş Aralığındaki Tiyatro Yarışmasında Nadır Ortaokulu Tiyatro Ekibinin Oynamış Olduğu " Hüzünevleri " adlı Dram Türündeki Tiyatro Oynu İlde 3. olmuştur.

Ock

ULUSAL SAHNE OLİMPİYATLARI YARIŞMASINDA İL 1. OLDUK   Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Özel Doğa Kolejinin İşbirliğiyle Kahramanmaraş Geneli Düzenlenmiş Olan Ulusal Sahne Sanatları Olimpiyatlarında Şiirsel Tiyatro Kategorisinde " Okunan Şiiri Yorumlama ve Canlandirma Yarışmasında " Okulumuz 6- A Sınıfı Öğrencisi Nadide Sultan Gül 'ün okuduğu ve Okulumuzun Tiyatro Ekibinin Canlandırdığı Abdurrahim Karakoç 'un '' İncinmesin '' Şiiri Düzenlenen Yarışmada İlde Birinciseçilmiştir . Ögrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Ock

Afşin'de yer alan Şair ve Ozanların katılımıyla AŞIK MAHSUNİ ŞERİF'İ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİK.

Ock

Okulumuz Öğrencilerinden oluşan Tiyatro Topluluğumuz Yıkılmaz Kale: Çanakkale , adlı tiyatro oynunu sahneledi.